You Are Reading

BIOSK: GRAN IDEA DE NEGOCI

Llegeixo avui a l'Ara que un empresari i emprenedor ciclista de Sant Cugat  ha creat Biosk, una empresa que es dedica a crear estands amb productes per a ciclistes (camares, manxes, etc) per a gasolineres.





Em sembla una idea excel·lent, com a ciclista m'he trobat en més d'una ocasió en diumenge i lluny de casa i sense possibilitats de comprar una camara per arreglar la roda enlloc. 

Comencen amb un capital de 30.000 euros, cada estand els costa uns 200 euros i venen productes d'entre 4-10 euros. Pel 2014 volen arribar a tenir 200-300 punts de venda i facturar 300.000-400.000 euros. Això vol dir uns 1500-2000 euros de facturació per estand anual, que vol dir, tenir de mitjana entre 1-2 compres al dia per estand, cosa que em sembla una mica optimista.

No es una startup cool, ni amb un disseny guai, de fet diría que amb el disseny del logo no s'hi han matat gaire, però han encertat amb l'estètica benzinera de l'estand. Ara bé, crec que té moltes més possibilitats de funcionar que moltes altres.


Comments for this entry

Leave your comment